Ymere werkt

Al sinds begin 2010 maken we in Unit-2 Ymere werkt, het magazine dat vier keer per jaar verschijnt en bestemd is voor 3300 stakeholders van woningcorporatie Ymere. In 2012 won Ymere werkt nog de Grand Prix Customer Media 2012 in de categorie business-to-business.

pionieren

Van redactievergadering tot gedrukt magazine: vrijwel in elke fase van het productieproces zijn professionals van Unit-2 bij de periodieke totstandkoming van dit magazine betrokken. Zo schrijven we alle teksten, en doen we de eindredactie, de tekstredactie en de beeldredactie. Behalve Ymere werkt maken we ook Ymere ontmoet, het magazine dat vier keer per jaar naar 80.000 huurders van deze corporatie gaat

Lovend juryrapport

Afgelopen jaar werd Ymere werkt beloond met een Grand Prix. Het magazine liet twee andere genomineerden achter zich: DL Magazine van Delta Lloyd en Labelmag van Label. Volgens de jury is het magazine ‘krachtig in al zijn eenvoud’. “Je voelt dat het blad doet waar het voor gemaakt is. Het is een magazine dat de organisatie een warm gezicht geeft. Het maakt Ymere daardoor heel sympathiek. Daar kun je als bedrijf trots op zijn”, aldus het lovende juryrapport. De coördinatie van Ymere werkt is in handen van Eric Went.

 

Volgende project

Vorige project

Meer projecten

Face Factory

Project

Face Factory

In de Face Factory van Unit-2 word je op bijzondere wijze binnenstebuiten gekeerd. Productiemedewerkers van deze ‘fabriek’ ontfutselen jou spelenderwijs allerlei persoonskenmerken en assembleren deze informatie tot een crossmediaal visitekaartje. Unit-2 heeft al een Face Factory georganiseerd voor Festival de Verleiding (2x), Stadslab Leiden, Portaal en op het High Growth Forum in opdracht van Syntens en de Kamer van Koophandel.

Bekijk project

Kunstproject ‘I Belong’

Project

Kunstproject ‘I Belong’

Onlangs interviewde Marlies van Boekel haar tante van 95. Dit bracht de voorgeschiedenis van haar ouders aan het licht, die opgegroeid zijn als Nederlanders in Hitler Duitsland. Het inspireerde haar tot een serie schilderijen en documentatieonderzoek en er staat ook een documentaire op de planning.

Bekijk project

Nieuw: Magazine on the Screen

Project

Nieuw: Magazine on the Screen

Corona noopt een aantal organisaties opnieuw na te denken over hun conferentie. Wij helpen ze met een nieuw product van Magazine on the Spot: Magazine on the Screen.

Bekijk project