Ymere werkt

Al sinds begin 2010 maken we in Unit-2 Ymere werkt, het magazine dat vier keer per jaar verschijnt en bestemd is voor 3300 stakeholders van woningcorporatie Ymere. In 2012 won Ymere werkt nog de Grand Prix Customer Media 2012 in de categorie business-to-business.

pionieren

Van redactievergadering tot gedrukt magazine: vrijwel in elke fase van het productieproces zijn professionals van Unit-2 bij de periodieke totstandkoming van dit magazine betrokken. Zo schrijven we alle teksten, en doen we de eindredactie, de tekstredactie en de beeldredactie. Behalve Ymere werkt maken we ook Ymere ontmoet, het magazine dat vier keer per jaar naar 80.000 huurders van deze corporatie gaat

Lovend juryrapport

Afgelopen jaar werd Ymere werkt beloond met een Grand Prix. Het magazine liet twee andere genomineerden achter zich: DL Magazine van Delta Lloyd en Labelmag van Label. Volgens de jury is het magazine ‘krachtig in al zijn eenvoud’. “Je voelt dat het blad doet waar het voor gemaakt is. Het is een magazine dat de organisatie een warm gezicht geeft. Het maakt Ymere daardoor heel sympathiek. Daar kun je als bedrijf trots op zijn”, aldus het lovende juryrapport. De coördinatie van Ymere werkt is in handen van Eric Went.

 

Volgende project

Vorige project

Meer projecten

ANWB kinderroutekaarten

Project

ANWB kinderroutekaarten

Speciaal voor ANWB ontwikkelde Studio TokTok samen met Unit-2 de Explorer Kinderroutekaarten. Met de kaarten hoeven kinderen zich niet meer te vervelen op de achterbank tijdens de saaie, heel saaie, waanzinnig saaie autoritten richting de vakantiebestemming. De kaarten zijn bedoeld voor kinderen van zeven tot veertien jaar. Er zijn drie varianten: Nederland, Frankrijk en de Alpen.

Bekijk project

PLUSSERDEPLUSKLUS

Project

PLUSSERDEPLUSKLUS

Voor supermarktketen PLUS realiseerde Studio TokTok het 84 pagina's tellende PLUSSERDEPLUS plezierboek, een PLUSSERDEPLUSKLUS dus. Het is een plezierboek voor kinderen van 4 tot 12 jaar vol met puzzels, prachtige verhalen, spannende strips, knutsels, en natuurlijk met moppen en ander lollig spul. Vaders, moeders en grootouders spoedden zich naar PLUS om nog een gratis exemplaar te bemachtigen voor hun kroost, want de voorraad bij PLUS slonk razend snel.

Bekijk project

Nieuw: Magazine on the Screen

Project

Nieuw: Magazine on the Screen

Corona noopt een aantal organisaties opnieuw na te denken over hun conferentie. Wij helpen ze met een nieuw product van Magazine on the Spot: Magazine on the Screen.

Bekijk project