Snelle lockdown-bijlage

Op donderdagavond was er het eerste contact via whatsapp, op vrijdag een opzet én een akkoord en op maandagochtend lag de krantenbijlage over de lockdown op het bureau van de communicatieadviseur van de gemeente Leiden.

In een weekeinde maakte een Unit-2 team van journalisten, fotografen en vormgevers onder leiding van Marijn Kramp vier krantenpagina’s in de gemeentelijke huisstijl. Een bijlage waarin een dwarsdoorsnede van de Leidse bevolking vertelt hoe ze omgaan met de lockdown. Persoonlijke verhalen met daarnaast informatie over de maatregelen, de hulplijnen en loketten. Huis aan huis verspreid.

5. Lockdownkrant-afbeelding_Pagina_15. Lockdownkrant-afbeelding_Pagina_3 5. Lockdownkrant-afbeelding_Pagina_2  5. Lockdownkrant-afbeelding_Pagina_4

 

Meer projecten

Leidse Stijl laat dingen gebeuren

Project

Leidse Stijl laat dingen gebeuren

Onder hoofdredactie van Eric Went en Esther Barfoot is in 2013 de tweede editie van Leidse Stijl verschenen. Deze jaarkrant beslaat 64 pagina’s op tabloidformaat en schetst ontwikkelingen in de Leidse kennis- en cultuursector, de kunstwereld en benoemt kansen voor de locale economie. Interessant is dat deze Leidse Stijl een actieve makelaarsrol vervult, en zo innovatie en creativiteit in de stad een boost geeft.

Bekijk project

Kunstproject ‘I Belong’

Project

Kunstproject ‘I Belong’

Onlangs interviewde Marlies van Boekel haar tante van 95. Dit bracht de voorgeschiedenis van haar ouders aan het licht, die opgegroeid zijn als Nederlanders in Hitler Duitsland. Het inspireerde haar tot een serie schilderijen en documentatieonderzoek en er staat ook een documentaire op de planning.

Bekijk project

Nieuw: Magazine on the Screen

Project

Nieuw: Magazine on the Screen

Corona noopt een aantal organisaties opnieuw na te denken over hun conferentie. Wij helpen ze met een nieuw product van Magazine on the Spot: Magazine on the Screen.

Bekijk project