Snelle lockdown-bijlage

Op donderdagavond was er het eerste contact via whatsapp, op vrijdag een opzet én een akkoord en op maandagochtend lag de krantenbijlage over de lockdown op het bureau van de communicatieadviseur van de gemeente Leiden.

In een weekeinde maakte een Unit-2 team van journalisten, fotografen en vormgevers onder leiding van Marijn Kramp vier krantenpagina’s in de gemeentelijke huisstijl. Een bijlage waarin een dwarsdoorsnede van de Leidse bevolking vertelt hoe ze omgaan met de lockdown. Persoonlijke verhalen met daarnaast informatie over de maatregelen, de hulplijnen en loketten. Huis aan huis verspreid.

5. Lockdownkrant-afbeelding_Pagina_15. Lockdownkrant-afbeelding_Pagina_3 5. Lockdownkrant-afbeelding_Pagina_2  5. Lockdownkrant-afbeelding_Pagina_4

 

Meer projecten

C1000 Afscheid van een formule

Project

C1000 Afscheid van een formule

Door de opheffing van de C1000-formule zullen de bedrijfsnamen Schuitema en C1000 in de geschiedenisboeken verdwijnen en moeten circa vierhonderd ondernemers onder een andere formule verder. In opdracht van het bestuur van de Vereniging C1000 heeft Unit-2 het dna van C1000 in boekvorm vastgelegd. Het boek telt 500 bladzijden en weegt drie kilo. Aan het project hebben 15 personen van Unit-2 ruim anderhalf jaar lang meegewerkt. Het afscheidsboek werd 22 november gelanceerd.

Bekijk project

Professionalisering magazines RvIG

Project

Professionalisering magazines RvIG

De Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG) brengt twee digtale magazines uit: IDee Magazine – RvIG breed - en LAA Magazine, dat zich toespitst op de Landelijke Aanpak Adreskwaliteit. UNIT-2 helpt de RvIG om de magazines (al dan niet samengevoegd) te professionaliseren

Bekijk project

Nieuw: Magazine on the Screen

Project

Nieuw: Magazine on the Screen

Corona noopt een aantal organisaties opnieuw na te denken over hun conferentie. Wij helpen ze met een nieuw product van Magazine on the Spot: Magazine on the Screen.

Bekijk project