Snelle lockdown-bijlage

Op donderdagavond was er het eerste contact via whatsapp, op vrijdag een opzet én een akkoord en op maandagochtend lag de krantenbijlage over de lockdown op het bureau van de communicatieadviseur van de gemeente Leiden.

In een weekeinde maakte een Unit-2 team van journalisten, fotografen en vormgevers onder leiding van Marijn Kramp vier krantenpagina’s in de gemeentelijke huisstijl. Een bijlage waarin een dwarsdoorsnede van de Leidse bevolking vertelt hoe ze omgaan met de lockdown. Persoonlijke verhalen met daarnaast informatie over de maatregelen, de hulplijnen en loketten. Huis aan huis verspreid.

5. Lockdownkrant-afbeelding_Pagina_15. Lockdownkrant-afbeelding_Pagina_3 5. Lockdownkrant-afbeelding_Pagina_2  5. Lockdownkrant-afbeelding_Pagina_4

 

Meer projecten

Nieuw: Magazine on the Screen

Project

Nieuw: Magazine on the Screen

Corona noopt een aantal organisaties opnieuw na te denken over hun conferentie. Wij helpen ze met een nieuw product van Magazine on the Spot: Magazine on the Screen.

Bekijk project

Congresverslaggeving 2016

Project

Congresverslaggeving 2016

Logius, de gemeente Leiden, Vereniging Spoedhulp Jeugd, Kunstbalie, de ANWB, Nuffic, de Universiteit Leiden: allemaal kiezen ze voor razendsnelle digitale verslaglegging van hun congres of symposium, in tekst, beeld en film. Waarom? “Het is snel, eigentijds en nog inhoudelijk ook.”

Bekijk project

Redactiehulp voor VRHM

Project

Redactiehulp voor VRHM

Zes keer per jaar een personeelsmagazine, zes keer een interne digitale nieuwsbrief en vier keer een externe nieuwsbrief: dat maakt een redactieteam van UNIT-2 komend jaar in opdracht van Brandweer Hollands Midden/ Veiligheidsregio Hollands Midden (VRHM).

Bekijk project