Magazine on the Spot

Voor het Festival Forensische Zorg ontwikkelde Unit-2 ‘Magazine on the Spot’. De ingrediënten: drie redacteuren, een fotograaf, een vormgever, een redactietafel en een bijzonder congres. Het resultaat? Een digitaal magazine van 24 pagina’s dat het festival in woord en beeld versloeg. En het mooiste van alles: al de volgende ochtend lag het in het digitale postvak van alle deelnemers. Voor minister Jet Bussemaker’s Krachttoer 2014/2015 zal Unit-2 de komende twee jaar ook zes keer een ‘Magazine on the Spot’ maken.

FFZ magazineFFZ magazine2

Het digitale magazine zit boordevol pakkende interviews, rake sfeerbeschrijvingen, heel veel foto’s, recensies van workshops en reacties na afloop. En de reacties waren erg goed. “Wat een feest om door te bladeren! De energie spat ervan af! De sfeer is goed vastgepakt in dit magazine, ik ga het onthouden als cadeautje voor deelnemers na afloop van een bijeenkomst van niveau.” (Anita Johannisse, DJI) en “Sprankelend, praktisch, snel en creatief. Een prachtige weerslag van een inspirerende dag. En dat allemaal binnen 24 uur!” (Marianne Dijkmans, SPITZ). Meer weten over magazine on the spot? Ga naar: www.magazine-on-the-spot.nl

FFZ magazine7

Volgende project

Vorige project

Meer projecten

Aging Academy: bijscholing ouderengeneeskunde

Project

Aging Academy: bijscholing ouderengeneeskunde

Alle artsen moeten verplicht bijscholing volgen. Voor de meeste artsen bestaat er goede bijscholing. Maar tot voor kort was dat er nog niet voor de geriatrie, ofwel ouderengeneeskunde. De Aging Academy biedt daar een oplossing voor.

Bekijk project

Kunstproject ‘I Belong’

Project

Kunstproject ‘I Belong’

Onlangs interviewde Marlies van Boekel haar tante van 95. Dit bracht de voorgeschiedenis van haar ouders aan het licht, die opgegroeid zijn als Nederlanders in Hitler Duitsland. Het inspireerde haar tot een serie schilderijen en documentatieonderzoek en er staat ook een documentaire op de planning.

Bekijk project

Nieuw: Magazine on the Screen

Project

Nieuw: Magazine on the Screen

Corona noopt een aantal organisaties opnieuw na te denken over hun conferentie. Wij helpen ze met een nieuw product van Magazine on the Spot: Magazine on the Screen.

Bekijk project