Sigrid van Iersel, Verhaallijnen

Als schrijver en journalist heb ik twee grote interesses: het gebruik van de kracht van verhalen en creatief denken. Via mijn bedrijf Verhaallijnen schrijf ik verhalen die helderheid geven, enthousiasme oproepen en draagvlak kweken. Want verhalen zijn een ideale manier om ideeën en inspiratie met elkaar te delen en verder te laten groeien. Het zijn ‘toverballen voor het brein’, zoals ook de titel van een van mijn boeken luidt.

Als verhalenmaker en schrijver ben ik gespecialiseerd in het werken met verhalen en de toepassing daarvan voor organisaties en creatieve professionals.

Dit doe ik voor jou:

  • Passende verhalen: Ik vind krachtige verhalen om jouw missie te verhelderen en schrijf ze een aansprekende manier op. Ik ben het luisterende oor, vraag door, spiegel, geef je nieuwe inzichten en help je om de kern van je verhaal te vinden.
  • Creatieve verhaalkracht: Voor organisaties ontwikkel ik magazines en andere mediaconcepten met een centrale rol voor storytelling.
  • Inspiratie en advies: Ik help jou bij de concrete toepassing van storytelling in je leven en werk. Ik geef strategisch advies, deel praktische tips over storytelling en inspireer je met creatieve voorbeelden.

Over Sigrid

Bedrijf
Verhaallijnen.

Bedrijfsactiviteiten
Schrijven, advies, conceptontwikkeling.

Werkt o.a. voor

Creatieve professionals die een onderscheidend verhaal nodig hebben, publieke organisaties (ministeries, uitvoeringsdiensten in het sociaal domein, samenwerkingsverbanden, gemeenten, kennisinstellingen) en onderwijsinstellingen (hbo, mbo).

Aangesloten bij Unit-2 omdat

We samen onze ideeën in de wereld kunnen zetten.

Ideale klant
Houdt van verhalen en ideeën.

Gelooft in
Vele zaadjes die ergens in vruchtbare bodem vallen en uitgroeien tot iets moois.

Motto
Wanneer je een schip wil bouwen, breng dan de mensen niet bijeen om hout te sjouwen, maar leer hen eerst verlangen naar de eindeloze zee. (Antoine de Saint-Exupéry)

Contactgegevens

Mobiel: 06 - 17 65 27 94
E-mailadres: contact@sigridvaniersel.nl
Website: www.sigridvaniersel.nl