Rody Vonk, Rody Vonk | Innovation & Creativity Training

Ik help bedrijven en organisaties in trainingen en workshops met het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden (zoals creatief denken, kritisch denken en complex problem solving) om sneller en effectiever tot innovatie en vernieuwing te komen.

Waarom Rody inschakelen?

In een snel veranderende wereld zoeken steeds meer organisaties naar manieren om snel in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen. Om de concurrentie voor te blijven. Om efficiënter te werken. Om nieuwe marktkansen te ontdekken. Werknemers zullen flexibeler moeten kunnen werken en daarvoor de juiste vaardigheden ontwikkelen zodat ze van waarde blijven voor hun werkgever. Daarnaast zoeken veel organisaties naar een helder proces om daadwerkelijk te starten met verandering en innovatie.

Als facilitator help ik professionals en teams in trainingen en workshops bij het ontwikkelen van de juiste mindset en vaardigheden om aan de slag te gaan met innovatie aan de hand van een helder proces. Hierbij maak ik gebruik van diverse tools en technieken uit design thinking en creatief denken.

Over Rody

Bedrijfsactiviteiten
Trainingen en consultancy op het gebied van innovatie en verandering en het ontwikkelen van toekomstbestendige vaardigheden zoals creatief denken, complex problem solving en kritisch denken.

Werkt(e) o.a. voor
In Nederland: Rabobank, Erasmus MC, Elsevier, Cordaid, Rode Kruis, Nederlandse TaalUnie, NS. Over de grens verzorg ik trainingen voor (middel)grote bedrijven en (semi) overheidsorganisaties in o.a. Ghana, Zuid-Afrika, Dubai, Abu Dhabi, Sharjah, Saudi-Arabië, België, Duitsland, Zweden en Engeland.

Aangesloten bij Unit-2 omdat
het prettig is om een ‘thuisbasis’ te hebben waar je met gelijkgestemden kunt sparren of samenwerken.

Gelooft in
‘Begint eer je bezint’. Dóen in plaats van denken. Veel organisaties weten dat ze moeten innoveren of veranderen, maar komen niet veel verder dan erover praten. Door te dóen ontdek je welke stappen nodig zijn.

Droomt van
een wereld waarin mensen fouten durven en mogen maken om zichzelf (en hun organisaties) zo sneller en effectiever te kunnen vernieuwen en ontwikkelen.

Contactgegevens

Mobiel: 06 - 41 18 49 40
E-mailadres: info@rodyvonk.nl
Website: www.rodyvonk.nl
Website: www.rody-vonk.com