Niels Busschots, Cinemaffia

Het verhaal gaat dat mijn broer Luc en ik al filmpjes maakten voor we konden lopen. Het zit ons dan ook in de genen: onze vader Roger is samen met zijn broer Robert eigenaar van Infofilm, een succesvol mulitmediabureau. Cinemaffia doe ik samen met mijn broer Luc. Volgens oom Robert Busschots is Cinemaffia 'de enige maffiaclub die je kunt vertrouwen'. Nou ja, omdat hij het zegt. Wij maken graag uw videoproductie, animatie of motion graphic. Want wij hebben een passie voor beelden en tevreden klanten.

Hoewel Luc en ik heel veel samen doen, hebben we ook allebei onze eigen expertise. Ik doe vooral de opname-voorbereiding en de equipmentkeuzes. Op de set ben ik de cameraman en belichter. In de postproduction zorg ik samen met Luc voor de montage. En als ik niet film, speel ik graag op m’n gitaar of op percussie.

Bedrijfsactiviteiten
Videoproducties, animaties, motion graphics

Werken onder meer voor
Rijksmuseum Volkenkunde, NCB Naturalis, Maastricht University, Museum Boerhaave, Universiteit Leiden, Museum Gouda, Stichting Anton Constandse, Westeinder Studio, Infofilm/Museummedia.

Aangesloten bij Unit-2 omdat
Omdat het daar bruist van energie

Ideale klant
Een tevreden klant

Gelooft  in
de kracht van beeld

Contactgegevens

Mobiel: 06 – 21 89 97 27
E-mailadres: cinemaffia@gmail.com
Website: www.cinemaffia.nl