Loek Weijts, Infographics

'Een beeld zegt meer dan 1000 woorden' is niet voor niets een bekend spreekwoord. Een goede infographic kan namelijk een lang verhaal verduidelijken of zelfs overbodig maken. In mijn infographics probeer ik altijd complexe informatie en abstrace processen in één beeld zichtbaar te maken. Daarbij maak ik ook vaak gebruik van cijfers. Veel van mijn infographics worden ingezet bij veranderprocessen binnen een bedrijf, juist omdat een goed beeld meer kan doen dan een verhaal.

logo-loek

Eigen stijl

Ik werk ook als illustrator en door mijn jarenlange ervaring hebben mijn beelden een duidelijke en typische eigen stijl. De infographics kunnen ook interactief gemaakt worden in de vorm van een animatie of interactieve infographic. Ik zoek vaak de samenwerking met andere Unit-2 collega’s op omdat ik denk dat we samen nog meer kwaliteit kunnen leveren.

Over Loek

Bedrijf:
Loek Weijts, infographics

Bedrijfsactiviteiten:
Infographics ontwikkelen.

Werkt o.a. voor:
KLM, KPN, Alliander, De Onderzoeksraad voor Veiligheid, Rijkswaterstaat, De Nationale Politie, Nuon, Randstad, Europse Commisie, Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen, Sikkens, Philips, Vitens, Nedtrain, Prorail, ANP, Algemeen Dagblad, Quest, Dierenbescherming, Nedstaal, Strukton, Irado, etc.

Aangesloten bij Unit-2 omdat:
Samenwerken is voor mij heel belangrijk, zeker omdat ik in mijn vak altijd iets uit moet leggen aan een lezer. Soms kun je je ‘blind’ staren op één bepaalde invalshoek, terwijl het verhaal zich veel beter laat uitleggen vanuit een andere hoek. Samenwerken is goud waard. En bovendien blijf ik fris naar alles kijken, doordat iedere Unit-2 collega andere dingen doet dan ik.

Ideale klant: 
Een blije klant die met een glimlach en een opgerolde poster de deur uit loopt.

Gelooft in: 
Samenwerken en focus op de juiste dingen in het leven.

Contactgegevens

Mobiel: 06 - 29 31 04 70
E-mailadres: info@loekweijts.nl
Website: www.loekweijts.nl