Willem Glasbergen, CWHY

CWHY ontwerpt vernieuwende strategieën op basis van diepgaand klantinzicht. In mijn projecten combineer ik klantenonderzoek met creatieve ontwerptechnieken en creëer ik nieuwe marktkansen voor mijn klanten. Daarnaast breng ik knelpunten in de dienstverlening en communicatie in kaart om de klanttevredenheid en klantloyaliteit te verhogen (multichannel-strategie). Ook geef ik subsidieadviezen.

Service design

In mijn projecten gebruik ik ontwerpmethoden en -technieken uit het vakgebied Service Design. Service Design gaat over het ontwerpen vóór en dóór mensen. In Service Design projecten wordt er door de ogen van de klant naar de organisatie gekeken zodat de strategie perfect aansluiten bij de behoeften en verwachtingen van de klant. Daarnaast is Service Design een holistische aanpak. Dit betekent dat alle belanghebbenden intensief worden betrokken in alle fasen van het project. Op deze wijze ontstaan er verfrissende ideeën die breed worden gedragen binnen de organisatie en waar klanten enthousiast over zijn.

Subsidieadvies

Daarnaast help ik MKB-ers met het aanvragen en managen van subsidies. Hierbij ben ik gespecialiseerd in ICT-projecten en technologische ontwikkeling. Ook voor bedrijven die internationaal ondernemen of investeringen doen in energiebesparende of milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen, vraag ik subsidies aan.

Over Willem

Bedrijf
CWHY

Bedrijfsactiviteiten
Strategisch ontwerp, Service Design, Subsidieadvies.

Werkt o.a. voor
Goed Wonen Zederik, SUBtracers, De Fietskoerier Utrecht.

Aangesloten bij Unit-2 omdat
Mijn klanten hiermee toegang krijgen tot een netwerk van ervaren en gedreven communicatiespecialisten.

Ideale klant
Bedrijven die durven te innoveren.

Gelooft in
Een integrale aanpak.

Droomt van
Onbeperkte tijd om al mijn ideeën de wereld in te helpen.

Contactgegevens

Mobiel: 06 - 42 01 81 23
E-mailadres: w.glasbergen@cwhy.nl
Website: www.cwhy.nl
Website: www.glasbergensubsidieadvies.nl