Tim Korenhoff, Tim Korenhoff Tekst

Tim Korenhoff Tekst, dat heb ik zelf bedacht. Ik werd zzp’er toen ik bij Ajax werkte en ik een klik kreeg met de nieuwe hoofdsponsor Aegon. Dat was ergens in 2008. Sindsdien schrijf ik voor alles en iedereen, en dat doe ik nog altijd met heel veel plezier. De branche maakt me daarbij nauwelijks uit. Hoewel ik altijd een lichte voorkeur voor sport en mensen zal hebben, haal ik vooral lol uit het feit dat ik altijd iets wil schrijven dat nog niet geschreven is. Iedere dag weer doe ik daarbij kennis op over nieuwe onderwerpen en ook in artikelen over bijvoorbeeld ict of verzekeringen kan ik mijn creativiteit prima kwijt.

Met liefde & verstand

Dat is ook prettig voor de lezer, want die ziet en merkt dat een tekst met liefde geschreven is. En met verstand van zaken, want ik ben breed ontwikkeld en versta de kunst om me moeilijke materie in korte tijd eigen te maken. En die materie op een toegankelijke manier uit te leggen. Eventueel verpak ik er op verzoek van de klant nog een communicatieve boodschap in. Hapklaar, zonder slikken.

Ook andere tekstsoorten dan artikelen maak ik graag. En al lang. In mijn loopbaan zal ik zo’n honderd advertenties geschreven hebben, maar bijvoorbeeld ook ettelijke jaarverslagen, brieven, webteksten, columns, speeches, brochures en recensies. Tot slot ben ik ook een ervaren blad- en webmanager en eindredacteur. Op niemands teksten ben ik echter zo kritisch als die van mijzelf.

Over Tim

Bedrijfsactiviteiten
Tekstschrijven, eindredactie, bladmanagement.

Werkt(e) o.a. voor
Ajax, Rabobank Groep, Aegon, Ziggo, Leidsch Dagblad, KNRB, Gemeente Oegstgeest, BIKKER euro*rscg, NRC Handelsblad, VU medisch centrum.

Aangesloten bij Unit-2 omdat
Ik m’n eettafel nu wel ken. En ik samen wil werken, ook aan zaken die net buiten mijn vakgebied liggen. Samen kun je meer.

Ideale klant
Een die me m’n gang laat gaan, maar met wie ik wel contact heb. En af en toe eens zegt dat hij blij van me wordt.

Gelooft in
Beleven

Droomt van
Mijn boek afschrijven.

tim in het stadion

Contactgegevens

Mobiel: Mobiel: 06 – 48 34 18 79
E-mailadres: schrijf@timkorenhofftekst.nl
Website: www.timkorenhofftekst.nl