Sigrid van Iersel, Verhaallijnen

Als schrijver en journalist heb ik twee grote interesses: het gebruik van de kracht van verhalen en creatief denken. Via mijn bedrijf Verhaallijnen schrijf ik verhalen die helderheid geven, enthousiasme oproepen en draagvlak kweken. Want verhalen zijn een ideale manier om ideeën en inspiratie met elkaar te delen en verder te laten groeien. Het zijn ‘toverballen voor het brein’, zoals ook de titel van mijn boek luidt.

toverballen

Verleiden en verhelderen

Verhalen verleiden, verhelderen en brengen ons in beweging. Met mijn bedrijf Verhaallijnen gebruik ik deze verhalen in journalistieke artikelen, brochures en boeken. Dat doe ik voor diverse opdrachtgevers: bedrijven, maatschappelijke organisaties en gemeenten, die hun experiment of project willen uitdragen of veranderingen willen doorvoeren. Ook help ik managers en communicatieprofessionals die worstelen met het overbrengen van hun boodschap en meer draagvlak willen krijgen.

Over Sigrid

Bedrijf
Verhaallijnen.

Bedrijfsactiviteiten
Schrijven, advies, conceptontwikkeling.

Werkt o.a. voor
Cedris, Start Foundation, GGD West-Brabant.

Aangesloten bij Unit-2 omdat
We samen onze ideeën in de wereld kunnen zetten.

Ideale klant
Houdt van verhalen en ideeën.

Gelooft in
Vele zaadjes die ergens in vruchtbare bodem vallen en uitgroeien tot iets moois.

Motto
Wanneer je een schip wil bouwen, breng dan de mensen niet bijeen om hout te sjouwen, maar leer hen eerst verlangen naar de eindeloze zee. (Antoine de Saint-Exupéry)

Contactgegevens

Mobiel: 06 - 17 65 27 94
E-mailadres: contact@sigridvaniersel.nl
Website: www.sigridvaniersel.nl