Nicole van der Schraaf, Louter UNic

Als partner in communicatie help ik ondernemers met passie of bijzondere missie hun communicatie doelgericht in te zetten. Door te kijken, te luisteren en vragen te stellen breng ik mensen in beweging. Zonne-energie, duurzame innovatie, elektrisch vervoer en energietransitie zijn thema’s waar ik aan bij draag. Concreet, helder en puur. Louter UNic

Energie

‘Energie’ is het vermogen om dingen te laten gebeuren. De kracht om iets te doen. Communicatie is wat mij betreft verbinden, bouwen en het uitwisselen van energie. Ik vind het in beweging brengen van mensen en organisaties het leukste dat er is. Het begint voor mij met kijken en zien, luisteren en horen en mijzelf verrassen en verbazen. Dit werkt aanstekelijk en inspireert opdrachtgevers, collega’s, vakgenoten en mijzelf. De vraag ’Waarom?’ staat hierbij voor mij altijd centraal. Het liefst draag ik in mijn werk bij aan duurzame doelen. Puur, Louter UNic.

Partner in Communicatie

Als partner in communicatie help ik ondernemers met passie of bijzondere missie hun communicatie doelgericht in te zetten. In 2011 stapte ik de wereld van de duurzame energie binnen. Zonne-energie, duurzame innovatie, elektrisch vervoer, energietransitie en duurzaam ondernemen zijn thema’s die mij raken en waar ik mij veel mee bezig houd.

Tijd voor een inspirerend gesprek over de bedrijfscommunicatie? Nieuwsgierig hoe communicatiemiddelen elkaar kunnen versterken? Missie en koers opnieuw onderzoeken en keuzes maken? Geen hippe vaktermen maar het oprechte verhaal? Ik vertaal uw communicatiewensen graag naar concrete acties.

Over Nicole

Bedrijf
Louter UNic Partner in Communicatie

Bedrijfsactiviteiten
Communicatieadvies aan ondernemers, instellingen en zzp’ers. Partner in communicatie van strategie tot uitvoering: o.a. positionering, conceptontwikkeling, managementadvies, webredactie en contentcreatie, aansturen creatieve teams, organiseren van evenementen, ontwikkelen van middelen, woordvoering, marketingcommunicatie en social reporting.

Werkt o.a. voor:
NKL – Nationaal Kennisplatform Laadinfrastructuur elektrisch vervoer, Zon&Co Expert in zonne-energie, De geWoonboot – duurzame vergaderlocatie, Follow This – groene aandeelhouders Shell, Yolanda Eijgenstein, Triple Solar – verder zonder gas, Shiatsu Oegstgeest en Mentaal Fit.

Aangesloten bij Unit-2 omdat:
Unit-2 is de ideale plek voor mij om te ‘landen’ en met vakgenoten te sparren en ideeën uit te wisselen.

Ideale klant
De klant met ambitie of passie. De duurzame ondernemer of organisatie die zichzelf vragen durft te stellen die ertoe doen. De klant die een partner in communicatie zoekt, een ambassadeur.

Gelooft in
De kracht van mensen. Iedereen heeft een eigen talent. Iets waar hij of zij goed in is en enthousiast van wordt. Als je dat samen slim inzet, krijg je verrassend veel voor elkaar.

Droomt van
Een kleine Schotse cottage met uitzicht op zee, een grote tafel vol verfspetters in alle kleuren, schilderspullen en zeeën van tijd.

Beeld Louter UNic logo kopie

Contactgegevens

Mobiel: 06 - 33 10 55 88
E-mailadres: nicole@louterunic.nl
Website: www.louterunic.nl