Maurits von Heijden, VON Marketing

Ik help organisaties op de gebieden strategie en marketing, als adviseur, trainer en interimmer. Zodat bedrijven niet alleen beter, dus effectiever en efficiënter, maar ook prettiger gaan werken. Mijn ervaring is breed en omvangrijk: van (semi-) overheid tot en met zeer commerciële bedrijven, zowel op zakelijke- als consumentenmarkten.

maurits von heijdenOver VON Marketing

Hoe we werken? Allereerst kijken we om ons heen, zowel naar de markt, de klant en de concurrent. Maar ook naar onszelf: wat drijft ons, waar zijn we goed in en wat geeft ons energie. Dan maken we samen de juiste keuzes: wat doen wij wel (en niet!) voor welke klanten (en hun klanten). En waarom. Als we dat echt weten en als het aan alle kanten klopt, dan is het verkopen  naar buiten en binnen redelijk eenvoudig. Men beschrijft mij als positief en motiverend, extravert, humorvol, strategisch en innovatief.

Over Maurits

Bedrijven
VON Marketing

Bedrijfsactiviteiten
Interim en advies over strategie, commercie, marketing en communicatie

Werkt o.a. voor
Middelgrote profit en non-profit organisaties, zoals zorginstellingen, overheden, maar ook www.Leiden.nu,

Aangesloten bij Unit-2 omdat
Ik naast bij de klant en thuis het erg prettig vind om met interessante mensen uit het vak (samen) te werken. Samen is leuker en beter.

Gelooft in
Groei door ontdekken. Als je echt wilt weten wat er buiten en binnen je organisatie gebeurt, groei je echt.

Droomt van
Dat mensen geen angst meer hebben. Door angst -voor de klant of je baas of je collega’s- halen mensen veel te weinig uit zichzelf. En dat is erg jammer voor jezelf én voor de organisatie.

Contactgegevens

Mobiel: 06 - 55 36 73 69
E-mailadres: MauritsVonHeijden@gmail.com
Website: http://www.linkedin.com/in/mauritsvonheijden