Mario van ‘t Wout, Stap 2

Formulieren, bijna iedereen heeft er een hekel aan maar ik niet! Met een goed formulier kun je het iedereen gemakkelijk maken. De invuller die ‘in één keer klaar is’ en alleen vragen krijgt die écht noodzakelijk zijn. Maar ook de ontvanger die snel beschikt over alle nodigde informatie en er direct mee aan de slag kan. Online betalen, bevestigingen per mail of sms, uitgebreide controles workflow etc. etc. Veel voorkomende processen in één keer goed regelen en met slimme techniek iedereen veel werk uit handen nemen, dáár zit voor mij de uitdaging.

Wortels in P&O

Ik ben ook werkzaam als P&O-adviseur. Van daaruit heb ik veel affiniteit en ervaring opgebouwd met het logisch inrichten van (werk)processen. Mijn klanten weten welke resultaten ze willen en ik help ze om deze resultaten -met de techniek en uitgebreide kennis van procesoptimalisatie- te behalen. Mijn kracht is dat ik altijd denk en werk vanuit het doel dat bereikt moet worden.

Over Mario

Bedrijf
Stap2 

Bedrijfsactiviteiten
Stap2 levert maatwerkoplossingen als het gaat om slimme formulieren waarmee aanmelden, datacollectie, evalueren en (complexe) bedrijfsprocessen heel eenvoudig wordt.

Opdrachtgevers
Servicepunt71, gemeente Leiden, Dienst Justitiële Inrichtingen, MKB

Aangesloten bij Unit-2 omdat
De werkplek is fijn en de mensen zijn leuk, onze vakgebieden liggen in ongeveer dezelfde hoek

Gelooft in
Leuke dingen goed doen!

Contactgegevens

Mobiel: 06 - 54 99 22 57
E-mailadres: mario@stap2.nl
Website: www.stap2.nl