Marina van den Berg, Zilt & co

Als projectleider werk ik aan innovatieve, niet alledaagse projecten, van vaag concept tot concrete realisatie. Zoals community building en burgerparticipatie in Science Online en Leidse Stijl. Mijn sterke kant is abstracte verhalen omzetten in concreet werk. In een losse sfeer haal ik meer uit mensen door een coachende leiderschapstijl. En het helpt als je in je vrije tijd captain bent van een roeiploeg en de hele dag in de regen moet varen!

Focus en menselijkheid

Klanten zeggen: ze bedenkt en organiseert het hele traject, van vaag initiatief tot uitvoering. En ze is analytisch, grensverleggend, creatief en communicatief. Om jonge talenten goed te begeleiden is levenservaring nodig. Samenwerking vraagt om focus, maar ook om ruimte voor menselijkheid, creativiteit en inspiratie. Dat kan alleen binnen een helder kader dat houvast geeft. Dat maak ik op een hoog abstractieniveau met een realistisch plan eraan gekoppeld. En dat ontwikkel ik samen in een team. Daarom werk ik bij Unit-2; hier is een continue uitwisseling tussen professionals.

Trots

Met trots ben ik nu bijna 20 jaar zelfstandig professional. Ervaring heb ik bij klanten op ministeries, hogescholen en grote en middelgrote bedrijven. Mijn start in de IT-sector gaf me een voorsprong bij de internetontwikkelingen. Mijn creatieve kant ontplooide ik in de journalistiek. De laatste jaren kreeg ik vaker leidinggevende rollen en heb ik me ontwikkeld tot een coachende leider. Daarbij heb ik oog voor de verschillende talenten van de teamleden. Ik hou van korte, intensieve projecten en doe graag interimwerk. Daarbij kan ik goed de grote lijnen, planning en uitvoering bewaken.

Over Marina

Bedrijf
Zilt & co

Bedrijfsactiviteiten
Projectleiding, coaching, eindredactie, community building, creative writing.

Werkt voor
Stichtingen, overheid en bedrijfsleven.

Aangesloten bij Unit-2
Omdat 1 + 1 = 39.

Naast het werk
Captain van een roeiploeg en organisator van avontuurlijke tochten in uitdagende omstandigheden.

Gelooft in
Empowerment, mensen zien opbloeien.

Ideale klant
Durft te vertrouwen.

Droomt van
Genieten van het hier en nu.