Floor Stoutjesdijk, grafische vormgeving | webdesign | productdesign

Samen met jou meedenken over de vertaling van jouw ideeën naar vormgeving, dat is wat ik het liefst doe. Wil je een (nieuw) logo, een website, een huisstijl, een magazine? Of zelfs een product vormgeven? Laten we kennismaken, een kop koffie drinken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Het roer om

In 2011 ging bij mij het roer om door een studie aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Wat een feest om daar eindeloos te schuiven met teksten, plaatjes en kleuren! En sindsdien heb ik vele mooie projecten gedaan. Van het vormgeven van producten tot het maken van logo’s, advertenties, jaarboeken en websites. Zoveel leuke, ambitieuze, enthousiaste mensen ontmoet die meestal goed weten wat ze wel of niet willen en soms twijfelen welke richting op te gaan. Het begeleiden van mensen naar een logo of een website is een ontzettend leuk en intensief traject waar ik je graag bij help.

Over Floor

Bedrijfsactiviteiten
Ik ben werkzaam als grafisch vormgever voor print, web en producten. Momenteel ben ik veel bezig met het ontwerpen van logo’s en het ontwerpen en maken van websites.

Werkt o.a voor
Ik werk veel met starters. Mannen, vrouwen die veelal vanuit hun bestaande werksituatie voor zichzelf willen beginnen, zich afsplitsen of vanuit een (soms wat langere) thuissituatie de knoop doorhakken en er voor gaan!

Aangesloten bij Unit2
Vanwege de perfecte combinatie van working apart together.

Ideale klant
Dat ben jij.

Gelooft in
De wereld een beetje mooier maken door het vormgeven van jouw ideeën.

Contactgegevens

Mobiel: 06 - 15 52 06 66
E-mailadres: mail@floorstoutjesdijk.nl
Website: www.floorstoutjesdijk