Esther Barfoot, Journalist en bladenmaker

Als journalist en bladenmaker sta ik garant voor artikelen, bladen en mediaconcepten met lef én gevoel voor de doelgroep. In mijn werk ga ik graag buiten de gebaande paden in inhoud en vorm. Dat gaat niet ongemerkt. Meerdere keren viel ik in de prijzen.

esther

Veranderende wereld

Binnen en buiten mijn werk sta ik vol in de samenleving. Sinds de crisis van 2008 leven we in andere tijden. Steeds duidelijker wordt dat besturen, werken, politiek bedrijven en communiceren op de oude manier niet meer werkt. Maar wat de nieuwe manieren zijn, is ook nog niet altijd duidelijk. Met mijn (bedrijfs-)journalistiek, mediaconcepten, maar ook met redactionele coaching en trainingen help ik bedrijven, organisaties, medewerkers en redacteurs te ontdekken hoe het anders kan. Vanuit dezelfde gedrevenheid ben ik ook voorzitter van het Leidse burgerinitiatief Stadslab.

Over Esther

Bedrijf
Esther Barfoot, journalist en bladenmaker

Bedrijfsactiviteiten
Het ontwikkelen en produceren van (crossmediale) mediaconcepten, het ontwikkelen en produceren van magazines, het restylen van een bestaand magazine; advies ten aanzien van een bestaand magazine: second opinion, bladscan; het coachen van redactieleden, hoofd- of eindredacteur; journalistieke training, interim bladcoördinator, hoofd- of eindredacteur; het schrijven van (bedrijfs)journalistieke artikelen.

Werkt o.a. voor
Achmea, Nationale Politie, Hogeschool van Amsterdam, organisatieadviesbureau DeLimes.

Aangesloten bij Unit-2 omdat
Ik ervan houd deze veelzijdige groep mensen om mij heen te hebben. Mensen die mij prikkelen en onverwachte impulsen geven. Mensen ook die ik op elk gewenst moment bij projecten kan betrekken en met wie ik al vele mooie producten heb gemaakt.

Ideale klant
Klanten die lef hebben en baanbrekend werk willen leveren. Uit gedeelde gedrevenheid ontstaan de mooiste ervaringen en de beste resultaten.

Gelooft in
Meebouwen aan de ‘nieuwe wereldorde’; werken in netwerkverband; denken én doen; opereren vanuit betrokkenheid met de nodige tegendraadsheid.

Droomt ervan
Dat we in staat zijn met elkaar een rechtvaardige, gebalanceerde en toekomstbestendige vorm van democratie en economie op te bouwen.

Contactgegevens

Mobiel: 06 - 47 58 61 13
E-mailadres: estherbarfoot@gmail.com
Website: www.estherbarfoot.nl