Eric Went, Went Werkt Journalistiek

Ik ben oprichter van Unit-2. Afhankelijk van de opdracht, formeer ik flexibele gelegenheidscoalities van zelfstandige professionals om samen de klus te klaren. Daarnaast opereer ik als bladenmaker en journalist onder de bedrijfsnaam Went Werkt Journalistiek. In 2012 won ik met het relatiemagazine Ymere werkt de Grandprix voor externe bedrijfsbladen.

eric-went-went-werkt-journalistiek

Mijn roots liggen in de vrije journalistiek. Zo werkte ik een aantal jaar als regio-verslaggever voor het Leidsch Dagblad. In 2002 maakte ik de overstap naar de bedrijfsjournalistiek, maar wel met behoud van journalistieke principes. Sindsdien zet ik mij in om journalistieke en geloofwaardige bedrijfsbladen te ontwikkelen en te maken. Sinds de oprichting van Unit-2 ben ik steeds actiever geworden in het bedenken en uitwerken van communicatieconcepten in wisselende coalities. Als initiatiefnemer van Unit-2 word ik tegenwoordig steeds vaker gevraagd om uitleg te geven over het Unit-2 concept, en waarom dat al sinds 2008 zo goed werkt.

Over Eric

Bedrijf
UNIT-2 / Went Werkt Journalistiek

Bedrijfsactiviteiten
Ontwikkelen van communicatieconcepten (in flexibele teams), bladconcepten ontwikkelen, eindredactie, artikelen schrijven voor bedrijfsbladen.

Werkt o.a. voor
Cedris, Marente, Veiligheidsregio Hollands Midden, CAK, verschillende ministeries.

Aangesloten bij Unit-2 omdat
Ideeen en concepten altijd beter worden als ik ze met anderen bespreek. Bovendien organiseer ik zo mijn eigen innovatie: dagelijks krijg ik immers veel mee van collega’s die actief zijn in aanpalende vakgebieden.

Ideale klant
De klant die graag inhoudelijk actief meedenkt, mij scherp houdt en gelooft dat de weg ‘ernaartoe’ niet altijd tot in details in procedures moet worden vastgelegd.

Gelooft in
De kracht van flexibele gelegenheidscoalities voor elke opdracht.

Droomt van
Een heel groot project waar heel veel Leidse communicatieprofessionals samen aan gaan werken.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 071 - 523 67 26
Mobiel: 06 - 29 34 07 50
E-mailadres: ericwentwerkt@gmail.com
Website: www.wentwerkt.nl
Website: www.unit-2.nl
Website: www.on-the-spot.nl