Brenda de Graaf, Grafisch Ontwerp

Met krachtige communicatie wil ik de wereld een beetje mooier te maken. Elke opdracht is een nieuw begin dat met creativiteit, enthousiasme en professionaliteit wordt gerealiseerd. Dat maakt mijn werk als grafisch ontwerper zo boeiend én elke dag weer anders.

Unit-2 Brenda de Graaf

Snappen wat inspireert

Ik ontwerp, illustreer en adviseer. Het concept van een project komt tot stand door te snappen wat mijn opdrachtgever inspireert en motiveert. Zonder het doel en de doelgroep uit het oog te verliezen. Dit wordt vertaald naar een passend ontwerp en de juiste vorm om de boodschap te communiceren. Voor grote en kleine projecten, budgetten en bedrijven. Ik hoor graag wat jouw plannen en wensen zijn tijdens een vrijblijvende kop koffie (of iets anders). En wie weet werken we binnenkort samen.

Over Brenda

Bedrijfsactiviteiten
Alle (on)denkbare uitingen in print en online, zoals advertenties, boeken, brochures, campagnes, flyers, huisstijlen, illustraties, mailings, magazines, nieuwsbrieven, posters, social media en websites.
En kan jouw huisstijl in één week realiseren. Meer informatie www.hoeraeenhuisstijl.nl

Opdrachtgevers
3M, Centrum voor Jeugd en Gezin, War Child, Vereniging C1000, Gemeente Rijnwoude en vele zzp’ers, winkels en stichtingen.

Aangesloten bij Unit-2 omdat
Samen werken, lunchen en kletsen véél leuker is dan alleen.

Ideale klant
Is gepassioneerd en betrokken bij het project, staat open voor nieuwe ideeën, is kritisch én gezellig.

Gelooft in
Dromen, durven, doen

Contactgegevens

Mobiel: 06 - 28 64 62 47
E-mailadres: info@graaf-isch.nl
Website: www.graaf-isch.nl