Barbara van Druten, ARTvertisements

Ik maak kleurrijke informatieve digitale collages (’ARTvertisements') die op diverse plekken in openbare ruimtes te zien zijn. Daarnaast ontwerp ik ook ARTvertisements voor interieurs, zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren. Hiervoor werk ik nauw samen met Niki Koutouras, ook verbonden aan Unit-2.

ARTvertisements

ARTvertisements (advertisements en art) is een innovatief medium waarin esthetiek, informatie en commercie samenkomen door middel van op maat gemaakte digitale collages. ARTvertisements kunnen (city)marketing, branding, productplacements, routing, QR-codes of augmented reality, educatie en (familie)geschiedenis bevatten. ARTvertisements worden ingezet voor zowel zakelijke als particuliere interieurs, maar ook voor stadsverfraaiing, bij leegstand en bij bouwprojecten.

SAMSUNG CSC

Kantoorruimte van Vibu Projectontwikkeling 

SAMSUNG CSC

Architectenbureau Marcel van Dijk

Eyecatchers

ARTvertisements zijn ware eyecatchers in de publieke ruimte en weten voorbijgangers te triggeren. Dat maakt ARTvertisements hét middel bij uitstek om direct aandacht te genereren voor een locatie, pand of product. ARTvertisements dragen bovendien bij aan de esthetiek van de leefomgeving of openbare ruimte. Bij leegstand zorgen ARTvertisements doorgaans voor snellere verhuur of verkoop. De wijze waarop ARTvertisements tot stand komen, zorgen voor ‘local blooming’ en co-creatie tussen verschillende betrokken partijen.

Breestraat-stadhuis ARTvertisements

Leegstaand pand aan de Breestraat in Leiden

Totaalconcepten

Het bedrijf ARTvertisements run ik samen met Niki Koutouras. Wij hebben beiden de passie en ervaring in het innovatief verbinden van diverse belangrijke aspecten en doelgroepen. Niki met haar retail achtergrond met zakelijk en commercieel inzicht, ik met mijn kunstacademie achtergrond met (visueel) communicatief inzicht. We zijn al jaren samen actief, voornamelijk in Leiden en Amsterdam. We hebben uitgebreide ervaring met 2D en 3D-concepten voor winkel- en woongebieden. We richten ons steeds meer op totaalconcepten, waarin we ons inleven in de wensen, de behoeftes en de te profileren identiteit van een school, bedrijf of organisatie. Zo spelen kleur en beleving een belangrijke rol in onze uitingen, zodat organisatorische-, werk-, sport- leer- en creatieve doelen worden gestimuleerd.

Mijn achtergrond ligt in Visuele Communicatie aan de kunstacademie in Maastricht en illustratieve vormgeving aan de kunstacademie (VSUP) in Praag.

werkse artvertisements.com boven

Een prettige spreekkamer voor Werkse in Delft

Plesmantunnel, foto © buro JP 1

De Plesmantunnel in Leiden werd voorzien van ARTvertisements in de thema’s van de regio. 

Meer werk vind je op http://www.ARTvertisements.com en http://www.barbaravandruten.nl

 

Over Barbara van Druten

Bedrijf

ARTvertisements

Bedrijfsactiviteiten
Het creëren en combineren van beleving, identiteit, city-marketing, geschiedenis in interieur of exterieur op een innovatieve manier.

Werkt o.a. voor
Portaal Woningbouwcorporatie, Wonam Amsterdam, Ziggo Dome, Werkse Delft, Ibis Amsterdam, De Sleutels Woningbouwcorporatie, gemeente Leiden, Economie 071, Burgy Bouwbedrijf, Marcel van Dijk Architektenburo, Xenia jeugdhospice, Vibu Grondstofontwikkeling Koudekerk, Handelshuis Leiden, en meer.

Aangesloten bij Unit-2 omdat
Ik nieuwe energie krijg van de mensen in Unit-2.

Gelooft in
Mijn visie sluit aan bij een quote van Kofi Annan: ‘artists have a special role to play in the global struggle for peace. At their best, artists speak not only to people, they speak for them. Art is a weapon against ignorance and hatred and an agent of public awareness…’

Contactgegevens

Telefoonnummer: 071 - 362 70 23
Mobiel: 06 - 37 44 40 02
E-mailadres: info@artvertisements.com
Website: www.barbaravandruten.nl
Website: www.artvertisements.com
Website: www.instagram.com/artvertisements/