Annemieke Schors, Tentoonstellingsproducties

Tentoonstellingen met een ijzersterk verhaal, een oogstrelende opstelling en een origineel ontwerp: ik maak voor musea en erfgoedinstellingen tentoonstellingen die tot de verbeelding spreken. Van projectleiding tot fondsenwerving, conceptontwikkeling en tekstredactie, ik doe het allemaal. Mijn doel? De bezoeker een inspirerende beleving bieden. Dat doe ik met een tentoonstelling die met overtuiging is gemaakt: dat voelt de bezoeker.

Over tentoonstellingsproducties 

De eerste tentoonstelling over Calvijn en onze calvinistische volksaard was een van mijn favoriete projecten. Maar liefst vierhonderd stuks antiek glas in een oogverblindende opstelling. En ook prachtig: zestiende-eeuwse, meterslange ontwerptekeningen van de Goudse Glazen met onder andere Filips II en Willem van Oranje. Tentoonstellingen kunnen mij niet ‘gek’ genoeg zijn, daar houd ik juist van. Bij elk project komt het op hetzelfde neer: op zoek naar de kern van de zaak. Samen met het projectteam ga ik recht op het doel af. En dat is glunderen van trots bij de opening en een gastenboek vol lof.

Over Annemieke

Bedrijf
Tentoonstellingsproducties

Bedrijfsactiviteiten
Projectleiding, fondsenwerving, conceptontwikkeling en tekstredactie voor tentoonstellingen en andere presentatieprojecten

Ideale klant
Musea en erfgoedinstellingen die inspirerende tentoonstellingen willen maken

Aangesloten bij Unit-2
Omdat het de leukste werkplek van Leiden is!

Droomt van
Mooie dingen maken zoals een luisterboek of een poëtische tentoonstelling. En van een veranda met een schommelstoel.

Contactgegevens

Mobiel: 06 - 10 16 66 44
E-mailadres: a.schors@tentoonstellingsproducties.nl
Website: www.tentoonstellingsproducties.nl