Anje Romein, TBAR tekst + journalistiek

Schrijven is een vak. Een vak dat ik met veel liefde beoefen. Het liefst ga ik ouderwets op pad met pen en papier. Het land in voor reportages, interviews of naar een congres voor een mooi verslag. Maar met net zoveel plezier maak ik van een saaie beleidsnota een pakkend verhaal of schrijf ik een wervende tekst voor een website. Zolang er wat te schrijven valt, ben ik op mijn plek.

Bonte stoet opdrachtgevers

In 2000 ben ik begonnen met mijn eigen tekstbureau. Mijn portefeuille toont een bonte verzameling opdrachtgevers. Een personeelsblad van een ministerie, een relatiemagazine van een ziekenhuis, een vakblad over scholenbouw, kranten en nieuwsbrieven voor gemeenten, bewonersbladen voor woningcorporaties. Zoveel mogelijk afwisseling. Daar hou ik van.

Boordevol variatie

Gevarieerd is het zeker, dit mooie vak. Ik herinner mij een dag op pad met de brandweer op Schiphol, een verslag van een verhitte discussie tussen architecten en die middag mee met verlof met een tbs-patiënt was ook wel spannend. Natuurlijk zit ik ook vaak gewoon achter mijn laptop te schrijven. Voor redactiewerk, een tekst voor een corporate brochure of een kernachtige webtekst. Wat ik al zei: zolang er wat te schrijven valt, ben ik op mijn plek.

Over Anje

Bedrijf
TBAR tekst + journalistiek

Bedrijfsactiviteiten
Schrijven voor print & digitaal.

Aangesloten bij Unit-2
Vanwege het inspirerende contact met  andere zelfstandige professionals.

Ideale opdracht
Op pad voor reportages en boeiende interviews.

Gelooft in
Een goede combinatie van inhoud en vorm.

Droomt van
Een land waarin mensen van print blijven lezen.

Anje privé
Zingt en fotografeert, kijk maar op instagram: anjeromein

Contactgegevens

Mobiel: 06 - 15 38 09 74
E-mailadres: anje@tbar.nl
Website: www.tbar.nl