Working Apart Together

In Unit-2 werken 35 zelfstandige professionals apart of samen. Of allebei tegelijk. Dat is afhankelijk van de complexiteit van de opdracht en de vraag van de opdrachtgever. Working Apart Together noemen we dat. De ene keer werken we geconcentreerd aan een eigen klus, de andere keer zoeken we juist collega’s op, sluiten gelegenheidscoalities en maken we volop gebruik van elkaars expertise.

Unit 2B_nieuw

Betrokkenheid

Liefst werken we al in een vroeg stadium samen met onze opdrachtgevers, bij voorkeur al in de conceptfase van een plan of idee. Maar ook houden we hen het liefst bij de uitvoering betrokken. Wij denken namelijk dat dit de kwaliteit ten goede komt en dat we samen sneller tot een maximaal resultaat komen.

Schoolvoorbeeld

In ruim vijf jaar tijd is UNIT-2 inmiddels uitgegroeid tot een schoolvoorbeeld van hoe individuele bedrijven in de communicatie elkaar succesvol kunnen versterken. Niet voor niets heeft Syntens, het voormalige innovatieplatform van het ministerie van Economische Zaken UNIT-2 ‘gespot’, omdat de manier van fysiek en duurzaam samenwerken van ondernemers in de creatieve industrie op deze schaal nog steeds uniek is.

 

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn

Anderen over ons

“Unit2: een bedrijf van bedrijven. Ideaal voor opdrachtgevers die een uitdaging hebben waar een creatief antwoord op bedacht moet worden. Dit innovatieve samenwerkingsconcept geeft letterlijk en figuurlijk ‘Nieuwe Energie’ aan het ondernemerschap in Nederland.”
Bastiaan de Roo, directeur Kamer van Koophandel Leiden